ACASĂ DESPRE NOI PROIECTE IMPLICĂ-TE BLOG  

Discover

Marți, 16 august 2016

La începutul lunii iulie a debutat un nou proiect destinat beneficiarilor din centrele de plasament din județul Sibiu – elevi în ciclul primar și gimnazial. Proiectul Discover, realizat în parteneriat cu AIESEC Sibiu, și-a propus dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare ale beneficiarilor cu scopul de a facilita integrarea socio-profesională a acestora.

Postat de Mirela Popescu Citește mai departe


Primii pași

Joi, 10 martie 2016

Săptămâna 6 s-a încheiat și, odată cu ea, au ajuns la final și primele două activități cu beneficiarii și personalul centrului participant în cadrul proiectului „Special Youth Development Program”.

Postat de Mirela Popescu Citește mai departe


Afectivitatea – vector al personalităţii copiilor

Luni, 7 martie 2016

Procesele afective reglează conduita umană, însă o și dezorganizează atunci când sunt foarte intense sau când individul se confruntă cu situații noi, neobișnuite pentru care organismul nu și-a elaborat încă modalități comportamentale adecvate. La o intensitate normală, procesle afective organizează conduita.

Postat de Mirela Popescu Citește mai departe


Influența disonanței emoționale asupra profesorilor

Joi, 25 februarie 2016

Disonanța emoţională este neconcordanţa dintre ceea ce simţim cu adevărat şi ceea ce arătăm celorlalţi. Studiul realizat a avut ca scop evaluarea relaţiei dintre munca emoţională, satisfacţia în muncă şi autodeterminarea cadrelor didactice. La cercetare au participat 227 profesori, 99 care lucrează cu elevi fără probleme de învăţare şi 128 care lucrează în şcolile speciale cu elevi cu CES (cerințe educative speciale).

Postat de Mirela Popescu Citește mai departe