ACASĂ DESPRE NOI PROIECTE IMPLICĂ-TE BLOG

 

este un proiect destinat beneficiarilor și personalului centrelor de plasament și a caselor de tip familial. Proiectul își propune dezvoltarea abilităților de viață ale beneficiarilor în vederea îmbunătățirii calității vieții acestora.

Perioada de desfășurare: septembrie 2019 - decembrie 2019

Prima ediție (februarie 2016 - ianuarie 2017)
Află mai multe despre cea de-a doua ediție a proiectului...
 


este un proiect care are ca scop explorarea opțiunilor și resurselor personale ale elevilor de liceu, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, în vederea orientării educaționale și profesionale a acestora.
Proiectul "ABC pentru succes" este finanțat prin programul Start ONG, program finanțat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Perioada de desfășurare: aprilie - iulie 2019

Află mai multe despre proiect...

Rezultate
 

Ateliere de dezvoltare personală pentru copii


este un proiect ce constă în desfășurarea unor ateliere de dezvoltare personală pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani.

Perioada de desfășurare: permanent din 7 octombrie 2016

Află mai multe despre proiect...
 


este un proiect destinat personalului din domeniul social. Proiectul are ca scop formarea angajaților în vederea dezvoltării abilităților de gestionare a relațiilor cu beneficiarii.

Perioada de desfășurare: permanent din 1 iulie 2016

Află mai multe despre proiect...
 


este un proiect de educație non-formală, destinat beneficiarilor din centrele de plasament - elevi în ciclul primar și gimnazial, realizat în parteneriat cu AIESEC Sibiu. Proiectul își propune dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare ale beneficiarilor cu scopul de a facilita integrarea socio-profesională a acestora.

Perioada de desfășurare: 4 iulie - 12 august 2016

Află mai multe despre proiect...
 

După prima ediție a proiectului Discover, am considerat importantă continuarea acestuia prin proiectul The value of values. Proiectul își propune combaterea comportamentelor de risc prin evidențierea valorilor personale.

Perioada de desfășurare: 5 decembrie 2016 - 20 ianuarie 2017

Află mai multe despre proiect...